Skip to content Skip to footer

Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на пратка, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален e-mail , които потребителите доброволно и по собствено желание изпращат до сайта https://osmth-bulgaria.org/ при своята регистрация са под закрила на Закона за защита на личните данни. При направена поръчка на сайта, Електронния магазин предоставя на куриерска  адрес за доставка, Име и Телефон за връзка с получателя за коректно изпълнение на доставката.

https://osmth-bulgaria.org/ не носи отговорност за данните, събирани и съхранявани от куриерските служби.

Потребителите на  https://osmth-bulgaria.org/ са съгласни с факта, че Електронния магазин обработва личната информация, но без право да я разпространяват, разгласяват, предоставят или преотстъпват на трети лица по никакъв повод, освен в случаите, когато се изисква от оправомощените органи и в съответствие с българското законодателство.

Когато осъществявате достъп до https://osmth-bulgaria.org/  автоматично, се записват някои общи и не лични данни – използван интернет браузер, IP адрес, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници. Тази информация сама по себе си не може да идентифицира конкретно лице и се използва само с диагностична, статистическа цел, за поддръжка на функционалността и оптимизиране на сайта ни. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

Всеки регистриран потребител има право да поиска изтриване на въведените от него лични данни. Това е възможно чрез писмено известяване на електронната ни поща